SOV SÅ SÖTT

Vilken ångestladdad dag! Oj oj.

Jag har jobbat - ångest. Jag har matte B prov på tisdag och jag har inte drunknat i engagemang inför det - ångest. Jag, Lina och Anna jobbade skiten ur oss på projektet och vi (närmare sagt JAG) glömde att spara dokumentet - ångest

Haha, vilket spännande liv jag lever. Om hela änns liv skulle vara en söndag skulle jag tagit livet av mig för länge sen. Sad, but true.

/Joanna

I'M NOT OBSESSED (I PROMISE)

Hej kära läsare (som jag vet bara är linda och linn, och kanske chantal då och då)

Jag har kommit på att kära Keira Knightley inte lindrar mitt filmberoende så speciellt. Kan hon sluta spela in så jävla många bra filmer? Jag sitter seriöst som en jävla hök och researchar när hennes båda filmer The Dutchess och The edge of love har sverigepremiär. Och när dem har det - ska jag bokstavligtalat våldta hela biografen. Men det tar ju inte stopp där - nejnej. Hon ska göra FLER underbara gammaldagsa kostymfilmer helt i min smak. King Lear OCH en film om Zelda Fitzgerald.

   

Alla som tycker att jag (Joanna) bör söka en viss sorts behandling för min besatthet, skriv en kommentar. 
/Joanna

RÄDDA MIG IFRÅN MITT JOBB

Hej hopp!
Idag, en sådan här tidig morgon, ska jag masa mig iväg till jobbet. Vad tur dem har som har mig! Tänk om jag varit en oansvarlig morgontrött partyslyna? Då skulle jag aldrig dyka upp till jobbet. Så dem ska vara jävligt tacksamma. 

Jag har lekt med tanken om vad som skulle hända om jag aldrig dök upp? Asså inte allt på en dag.. vilket kul experiment. Inte för att jag aldrig skulle kunna göra det :O

Jag kan dra en pararell till jobbet och skolan, man MÅSTE gå. Fast när man sitter där så drömmer man sig bort att bara sticka mitt i, skita i allt, gå hem till en kompis och röka brajj i dens trädgård. Visst låter det lockande? Or not.. (Jag är nog emot droger kom jag på)

P.S Ju mer operfekt världens är, desto mer älskvärd. 
/Joanna

HEJ BEFOLKNING

Äsh, nu kör vi igång med bloggandet igen.. antar jag. Bli inte förvånade om jag slutat blogga om en dag eller så. Jag orkar helt enkelt inte. 
Jag antar att anledningen till att min bloggs framtid har hållits så ovetande kan bero på att jag själv fan aldrig vet vad jag ska göra av den.. om jag ska skriva det jag EGENTLIGEN vill skriva, bara låta fingrarna rinna av på tangentbordet eller om jag ska hålla den åt det ytliga hållet.

Men fuck alla mina jobbiga demoner - tiden då man var rädd att vara för djup have come to it's close now!
Och det känns jättebra :-)

Men det blir inget vidare inlägg idag, kan däremot redovisa mina planer för dagen:
Jobba från kl 11 till 15, sen efter det träffa Mihae en snabbis, sen hem och plugga inför matte B provet och sen på kvällen över till Linda för lite gemenskap med tjejerna. 

/Joanna